BREZPLAČNA DOSTAVA
za naročila nad 50€

Košarica0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

pisala

   

Elementi 1 do 10 od skupaj 363

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Ecoline Brushpen sort.barve

  Talens Ecoline je vsestransko uporabno pisalo namenjeno splošni uporabi, za akvarelno barvanje računalniške grafike, s pridom ga uporabljajo ilustratorji in oblikovalci. Pisala so prijazna uporabnikom za ustvarjanje umetniških vtisov, oblikovanje izdelkov, ilustracijo, modno oblikovanje, kaligrafijo, otroško risbo ali printano risbo. Talens Ecoline ima zelo visok barvni kontrast. Tri osnovne barve: rumena (205), magenta (337) in cian modra (578) so idealne za vajo mešanja barv, hkrati pa ima Ecoline na voljo širok spekter ostalih barv v pisalih s čopičem. Prosojne barve dajejo najboljše rezultate, ko se uporabljajo na belem ali zelo svetlem papirju. Risarski papir, akvarelni ali karton. Talens Ecoline ima kratek čas sušenja in ni vodoodporen, zato ga lahko ponovno zmočite in nadaljujete z barvanjem. Zahvaljujoč čisti formuli, ki temelji na osnovi barvil in gumiarabiki , so barve presenetljivo svetle in žive. Intenziteto barve se lahko poljubno zmanjša z mešanjem z vodo ali uporabo blenderja. Originalna umetniška dela shranjujte v portfelju za optimalno barvno obstojnost. Konica čopiča je primerna za natančno ali energično risbo, pa tudi za barvanje. Nemoteno lahko prehajate iz pisala tudi na delo z drugimi orodji oz. tušem v stekleničkah. Z uporabo blenderja pa dosežete čudovite učinke z odvzemanjem barve. Če pisalu pozabite natakniti pokrovček, ga zlahka spet aktivirate z nekaj kapljicami vode.
 2. Marker Fluo Maped Pastel 6/1

  - Pastelni odtenki za označevanje teksta. - Primerni so za šolo in pisarno. - V setu je 6 različnih odtenkov (modra, zelena, coral, roza, vijola in rumena). - Širina konice je 1-5mm.
 3. Marker Fluo FC 1546 4/1

  - Neon barve. - Na vodni osnovi. - Konica treh debelin: 1 mm, 2 mm, 5 mm. - V setu: rumena, oranžna, pink, zelena.
 4. TEKSTMARKER SCH FLUO JOB 150 4/1

  - Univerzalno črnilo za vse vrste papirja. - Intenzivne barve. - Ogrodje markerja preprečuje izhlapevanje črnila, kar omogoča svežino črnila do 2 leti. - Širina odrezane konice 1 - 5 mm. - Vsebina črnila lahko označi do 15.000 besed.
 5. Marker FC Metalic 4/1

  - Označevanje teksta z bleščicami. - Na vodni osnovi. - Konica treh debelin: 1 mm, 2 mm, 5 mm. - V setu : srebra, zlata, rose, vijola.
 6. Marker FC Pastel 6/1 + 2 gratis

  - Pastelne barve. - Na vodni osnovi. - Konica treh debelin: 1 mm, 2 mm, 5 mm. - V setu 2 markerja gratis.
  10,13 €
 7. FLOM. PIŠIBRIŠI STAED 351 WP4 MARKER

  Marker Staedtler Lumocolor ima okroglo konico. Flomaster je primeren za pisanje po belih (piši-briši) tablah. Komplet štirih pisal vsebuje rdeče, modro, zeleno in črno pisalo. Debelina: 2 mm. Pakiranje: 4 kosi.
  20,48 €
 8. Flomaster Staedtler za belo tablo 6/1

  Flomaster Staedtler 351 (piši-briši) je namenjen za pisanje po belih tablah. Črnilo je skoraj brez vonja, ne vsebujejo nevarnih snovi xylena in toulena, se hitro suši in je barvno intenzivno. Marker je lahko odprt (brez pokrova nekaj dni) in se ne izsuši (ISO 554). Lahko ga ponovno napolnimo. PP ohišje in pokrovček zagotavljta dolgo življensko dobo pisala. Airplane-safe zaščita proti iztekanju črnila med letom zaradi pritiska. Širina linije (pisave) je 1-2mm. Pakiranje: 1/6 kos ( trda škatlica) Pakiranje: 5 kpl (karton)
  23,89 €
 9. TEKSTMARKER STAED.364 WP6 TEXTSURFER 6/1

  Označevalci besedila so idealna rešitev in nepogrešljiv pripomoček tako v vaši pisarni kot tudi v vašem domu. Označevalci proizvajalca Staedtler so primerni za uporabo na vseh vrstah papirja. Imajo prirezano konico in so dobavljivi v izrazitih, močnejših barvnih odtenkih. Komplet vsebuje 6 označevalcev različnih barv.
  13,55 €

   

Elementi 1 do 10 od skupaj 363

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5